вівторок, 09 квітня 2013 08:42

"Старій карзі не місце в раю" - футболіст про Маргарет Тетчер

"Старій карзі не місце в раю" - футболіст про Маргарет Тетчер
Маргарет Тетчер померла у віці 87 років. Фото: euromag.ru

Скандальний півзахисник французького "Марселя" Джої Бартон знову дав про себе знати не на футбольному полі, а своїми висловлюваннями в Інтернеті. Англієць назвав колишню прем'єр-міністр країни Маргарет Тетчер, яка 8 квітня померла у віці 87 років, "старою каргою", яка "не заслуговує місця на небесах".

"Я міг би сказати "Спочивай з миром, Меггі", але це було б не чесно. Якщо рай існує, то цій старій карзі там не місце", - написав англійський футболіст в особистому профілі у соціальній мережі "Твіттер".

Тільки чотири дні тому Бартон був змушений вибачитися перед захисником ПСЖ Тьяго Сілвою за нанесені образи. 30-річний англієць і капітан збірної Бразилії посварилися з приводу футбольних якостей бразильця.

"Тьяго Сілва. Справжня с..а, травмована весь сезон. Ще один переоцінений бразилець. Виправте сухожилля, товстун", - також відписався Бартон в соціальній мережі, на що відразу ж пішла реакція керівництва ПСЖ.

Марсельцям довелося вибачатися за свого футболіста: "Марсель" і Джої Бартон вибачаються перед Тьяго Сілвою і його клубом ПСЖ за непристойні висловлювання останнім часом. Керівництво клубу просить Бартона завершити сварку з Сілвою. Він приніс вибачення і обіцяв нам, що утримається від претензій до Сілві", - свідчить сайт "Марселя".

За свою кар'єру скандаліст Бартон грав за "Манчестер Сіті", "Ньюкасл", КПР і провів один матч за національну команду Англії.

Зараз ви читаєте новину «"Старій карзі не місце в раю" - футболіст про Маргарет Тетчер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі