субота, 28 жовтня 2017 20:04

"Сталь" сенсаційно залишила "Шахтар" без перемоги

"Сталь" сенсаційно залишила "Шахтар" без перемоги
"Шахтар" втратив очки в матчі зі "Сталлю". Фото: shahtar.com

Сьогодні, 28 жовтня, в Харкові матчем "Шахтаря" і "Сталі" відкрився 14-й тур української Прем'єр-ліги. Гра сенсаційно завершилася внічию, 1:1.

"Шахтар" впевнено розпочав поєдинок, відразу ж відзначившись забитим голом від Феррейри. Далі "гірники" спокійно контролювали хід зустрічі, але в другому таймі заспокоїлися.

Донеччани грали занадто розслаблено, за що й поплатилися, пропустивши від Обрадовіча. У кінцівці "Шахтар" побіг забивати переможний гол, але часу господарям стадіону "Металіст" не вистачило.

"Шахтар" - "Сталь" - 1:1

Голи: Феррейра, 14 - Обрадовіч, 66

"Шахтар": Шевченко, Ордець, Хочолава (Дентіньо, 85), Бутко, Азеведо, Фред, Степаненко, Коваленко (Марлос, 63), Тайсон, Феррейра, Зубков (Бланко Лещук, 70)

"Сталь": Пеньков, Тимчик, Ткачук, Данієлян, Климчук, Месхі, Михайличенко, Задерака (Хоцяновський, 63), Малакян (Обрадовіч, 33), Малакян, Кузик (Якимів, 79)

Попередження: Феррейра, Хочолава, Ордець - Данієлян, Тимчик, Месхі

"Шахтар" з 33 очками залишається лідером чемпіонату. Завтра київське "Динамо" гратиме в гостях проти львівських "Карпат". Початок зустрічі о 19.30. У разі перемоги кияни, які з 25 очками йдуть в таблиці другими, зможуть скоротити відставання від донеччан до 5 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Сталь" сенсаційно залишила "Шахтар" без перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі