пʼятниця, 08 лютого 2013 11:17

Стаховський вийшов у чвертьфінал турніру в Монпельє

Стаховський вийшов у чвертьфінал турніру в Монпельє
Стаховський не пустив у чвертьфінал японця. Фото: ap.org

7 лютого, у Монпельє (Франція) на турнірі АТР Open Sud de France з призовим фондом € 410,200 проходять матчі другого кола.

27-річний український тенісист Сергій Стаховський, який займає в світовому рейтингу 105-те місце став чвертьфіналістом після перемоги над 84-ю ракеткою світу, 24-річним японцем Тацумою Іто з рахунком 6:7 (4), 6:4, 7:6 ( 3).

Матч тривав 2 години 19 хвилин і проходив у впертій боротьбі. Сергій, програвши перший сет, упевнено виграв другий і зумів на тай-брейку вирішального, третього сету дотиснути суперника і вирвати перемогу. За гру Стаховський зробив чотири брейки і програв три гейми на своїй подачі. На його рахунку 8 ейсів при трьох подвійних помилках проти трьох подач навиліт і п'яти подвійних у Іто. Раніше тенісисти не зустрічалися.

За вихід у півфінал змагань Стаховський побореться з фіном Яркко Нієміненом, який раніше обіграв росіянина Миколу Давиденка.

Раніше Стаховський і Ніємінен зустрічалися три рази і поки мінімальна перевага на боці фіна - 2:1.

Теніс. AТР. Open Sud de France. Монпельє (Франція). Приміщення (хард). Призовий фонд € 410,200. 28 учасників.

Друге коло

Сергій Стаховський (Україна) - Тацума Іто (Японія) - 6:7 (4), 6:4, 7:6 (3)

Зараз ви читаєте новину «Стаховський вийшов у чвертьфінал турніру в Монпельє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі