четвер, 22 квітня 2010 11:28

Стаховський і Долгополов не дограли матчі в Барселоні

Стаховський і Долгополов не дограли матчі в Барселоні

Український тенісист Сергій Стаховський (на фото) вийшов у другий раунд турніру ATP в Барселоні. У стартовому матчі він у трьох партіях здобув перемогу над Мішею Звєрєвим з Німеччини.

Потім українець не зміг дограти матч другого раунду. Киянин зустрічався з екс-першою ракеткою світу іспанцем Хуаном-Карлосом Ферерро. Сергій програвав по ходу матчу 3-6 2-4, після чого відмовився від продовження боротьби.

На жаль, не зміг завершити свій матч проти Фелісіано Лопеса Олександр Долгополов, який відмовився від продовження боротьби за рахунку 3-6 0-3 на користь іспанця.

Нагадаємо, що третій українець на цьому турнірі - Ілля Марченко - також припинив свої виступи у першому раунді.

Також нагадаємо, що на цьому тижні був опублікований новий рейтинг ATP, згідно з яким Долгополов піднявся на 6 позицій і обійшов Стаховського, ставши першою ракеткою України. Долгополов тепер займає 66-е місце - кращий показник у кар"єрі, а Стаховський - 68-е. У свою чергу Ілля Марченко втратив два пункти, при цьому розташувався на 79-му рядку світовій класифікації.

За матеріалами sapronov-tennis.org, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Стаховський і Долгополов не дограли матчі в Барселоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі