субота, 12 січня 2013 11:28

Стаховський дізнався ім'я першого суперника на Australian Open

Стаховський дізнався ім'я першого суперника на Australian Open
Річардас Беранкіс став першим в історії литовцем в першій сотні рейтингу АТР ФОТО: sports.ru

На Відкритому чемпіонаті Австралії завершився кваліфікаційний турнір і став відомий перший суперник киянина Сергія Стаховського. Ним став Річардас Беранкіс з Литви.

Нагадаємо, що згідно жеребкування основної сітки Сергій Стаховський повинен був зіграти з одним з тенісистів, які подолали кваліфікацію, повідомляє "Тенісний портал України".

Річардас Беранкіс створив сенсацію в листопаді 2010-го року, коли став першим в історії литовцем в першій сотні рейтингу АТР.

Він був більш ніж успішним юніором: першою ракеткою світу, переможцем US Open і безлічі інших юнацьких турнірів. Не дуже потужний, але швидкісний і активний у грі, Річардас досить швидко зміг добитися і перших успіхів у дорослому турі. Однак вражаючий прогрес литовця гальмували постійні травми. У першу чергу Беранкіса турбувала спина і пахова грижа - через останню йому довелося перенести операцію на початку 2012 року.

Річардас втратив у рейтингу, спробував повернутися у гру, але зрозумів, що потрібно ще почекати, і зробив паузу. Перерва пішла Беранкісу на користь - влітку 2012 року в Лос-Анджелесі він, пройшовши кваліфікацію, дістався до першого в кар'єрі фіналу на турнірі ATP.

Зараз ви читаєте новину «Стаховський дізнався ім'я першого суперника на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі