середа, 07 листопада 2007 11:26

Срна: потрібно частіше грати з класними командами

Гравці "Шахтаря" після поразки від "Мілана" 0:3 прокоментували гру, повідомляє офіційний сайт "гірників".

– Наша гра в першому таймі показала, що після провального матчу в Мілані ми зробили правильні висновки. Але, на жаль, після пропущеного гола ми втратили концентрацію і не змогли вирівняти гру, - говорить нападаючий "Шахтаря" Олександр Гладкий. - По грі було видно, що ми вибрали правильну тактику. Ми навіть неодноразово створювали хороші моменти. Але повторюся, що переломним моментом послужив гол Індзагі.

– Готувалися грати від оборони. До 66 хвилини нам це вдавалося. До цього моменту суперник навіть не мав моментів біля наших воріт. У другому голі, напевно, винен я. Кака застав мене зненацька. Я не встиг дотягнутися до м"яча, - сказав воротар команди Андрій Пятов.

– Не потрібно багато говорити. "Мілан" нас обіграв з рахунком 3:0. Я думаю, у нас були більше моментів, ніж у італійців, але переміг досвідченіший суперник. Кожен гравець "Шахтаря" сьогодні дуже хотів перемогти і на сто відсотків викладався на полі. Дуже шкода, що позитивного результату ці зусилля не принесли. Так вийшло. Зараз важливо добре настроїтися на гру з "Динамо". Чемпіонат України для нас має велике значення, - розповідає півзахисник "Шахтаря" Даріо Срна. - Особисто я бачу свої помилки, після кожного матчу прагну аналізувати ці недоробки і не допускати подібного в наступних матчах. Так, я втратив м"яч, після чого нам забили гол, і я пам"ятаю свою помилку. Але навіщо говорити одне і те ж після кожної невдачі? Потрібно частіше грати з класними командами, тільки тоді можна чомусь навчитися.

Зараз ви читаєте новину «Срна: потрібно частіше грати з класними командами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі