середа, 07 листопада 2007 09:20

Анчелотті: хід матчу був під нашим контролем

Після перемоги над "Шахтарем" у Донецьку головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті не приховував свого задоволення результатом, повідомляє офіційний сайт "гірників".

– Для нас дуже важливо було не програти сьогоднішній матч, і, по можливості, отримати перемогу. Я задоволений тим, як ми проявили себе в обороні. Хід матчу був під нашим контролем, і "Шахтар", потрібно віддати йому належне, робив те ж саме протягом 65 хвилин. Пропустивши гол, суперник вимушений був розкритися, а ми добре зіграли, піймавши їх на контратаках. Очевидно, у нас були більше шансів забезпечити гольові можливості. А Індзагі проявив себе просто чудово, знайшовши ті місця на полі, звідки міг завдавати вирішальних ударів, - говорить Анчелотті. - Вважаю, що рівень "Шахтаря" набагато вищий, ніж "Селтіка". Проблема в іншому – грати в Глазго дуже складно. Але в плані індивідуальної майстерності і командної гри "Шахтар" значно випереджає шотландців.

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті: хід матчу був під нашим контролем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі