середа, 07 листопада 2007 08:24

Луческу: "Мілан" не зробив нічого, щоб обіграти нас

Після матчу з "Міланом" наставник "Шахтаря" Мірча Луческу висловив надію, що наступного разу його команда не розвалиться після 65 хвилин дисциплінованого футболу, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

- Сьогодні з нашого боку було 65 хвилин хорошого футболу з хорошою організацією гри, коли у "Мілана" не було майже жодного моменту. Ми закривали всі зони, була хороша динаміка, рух у середині поля і три-чотири моменти для взяття воріт. Якби хтось не побоявся і зіграв би у падінні, могли б забити гол. Здавалося, гра йде до нічиєї, але після 65-ї хвилини з виходом на поле Індзагі ми припустилися серйозної помилки: Рац не вийшов вперед разом з іншими гравцями оборони. Два центральні захисники не мали права пускати Індзагі собі за спину, я попереджав про це. Для Індзагі з його досвідом було легко реалізувати такий момент, - говорить Луческу. - Наші молоді гравці не завжди виконують тактичну установку, більше хочуть атакувати. А втрата в середині поля дає "Мілану" можливість віддати вертикальний пас і створити небезпечний момент. Так був забитий третій м"яч. Окрім трьох голів, суперник практично не бив у стійку. У цьому і є "Мілан" - видавлює все з нічого. Останні 25 хвилин ми непогано атакували, але для результату цього мало. "Мілан" не зробив нічого, щоб обіграти нас, ми самі віддали цей матч. Шанси не втрачені, але хотілося б, щоб ми робили висновки з таких ігор і не розвалювалися після 65 хвилин дисциплінованого футболу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу: "Мілан" не зробив нічого, щоб обіграти нас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі