середа, 07 листопада 2007 08:14

Індзагі приніс "Мілану" перемогу над "Шахтарем"

Вчора у рамках групового турніру Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" вдома приймав "Мілан". Як і у поєдинку в Італії "гірники" не змогли здобути очок.

Перший тайм і початок другого обидві команди грали на рівних. "Шахтар" нічим не поступався діючим чемпіонам Європи. На 63-й хвилині Карло Анчелотті замість Джилардіно випустив на поле Філіппо Індзагі. Заміна спрацювала. Уже через три хвилини Індзагі відкрив рахунок. Після обрізки Фернандіньо у центрі, Пірло зробив чудовий пас на Філіппо і той не схибив. Ще через шість хвилин Індзагі вже асистував Кака. Після цього "Шахтар" розкрився, почав атакувати, однак "Мілан" неодноразово рятував Діда. А на останніх секундах зустрічі Індзагі уже після пасу Кака оформив дубль.

"Шахтар" - "Мілан" - 0:3 (0:0)

Арбітр: Пітер Вінк (Нідерланди)

"Шахтар":Пятов, Єзерський, Чигринський, Рац (Вілліан, 73), Срна, Хюбшман, Фернандіньо, Жадсон, Ілсіньо, Брандау (Гладкий, 84), Лукареллі (Кастільо, 77)

Тренер: Мірча Луческу

"Мілан": Діда, Каладзе, Гаттузо, Зеєдорф (Мальдіні, 79), Джилардіно (Індзагі, 63), Неста, Пірло, Кака, Аброзіні, Бонера, Серджиньо (Броккі, 85)

Тренер: Карло Анчелотті

Голи: Індзагі (66; 90+3), Кака (72)

Попередження: Гаттузо (19), Кака (32), Фернандіньо (45), Ілсіньо (45+2), Амброзіні (71)

Зараз ви читаєте новину «Індзагі приніс "Мілану" перемогу над "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі