середа, 06 квітня 2011 09:26

"Спробуємо створити " Барселоні" проблеми" - Луческу

"Спробуємо створити " Барселоні" проблеми" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу сподівається, що після сьогоднішньої гри з "Барселоною" у його команди залишиться шанс поборотися за вихід до півфіналу Ліги чемпіонів у матчі-відповіді на "Донбас Арені", йдеться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"На сьогоднішній день Гвардіола є одним з кращих тренерів світу, і я його дуже поважаю. Гравці" Барселони "дуже технічні. Це команда, в якій до автоматизму і досконалості доведені багато комбінацій та ігрові моменти. Футболісти дуже багато років грають разом, ще з "кантери". У свою чергу в нашій команді зібрані технічні і дуже швидкі гравці, які завжди створювали певні проблеми "Барселоні". Тому спробуємо створити проблеми супернику.

Бажано, звичайно, щоб гра завершилася з таким результатом, який надав би нам в Донецьку шанси поборотися за вихід у півфінал, так як у себе вдома ми, як правило, граємо дуже добре", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

Тренер також розповів про кадрові проблеми у команди.

"Звичайно, Кучер не буде приймати участь. Діма Чигринський кілька днів працює разом з командою, але тільки після сьогоднішнього передматчевого тренування я прийму рішення, чи буде він готуватися до гри чи ні. Є інші футболісти, які можуть замінити його. Це і Іщенко, який вже грав проти "Барселони", і Чижов, і Кривцов, і так далі. Прийму рішення тільки після сьогоднішнього тренування", - сказав він.

Нагадаємо, матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Барселона" - "Шахтар" відбудеться сьогодні в 21:45 за київським часом. Трансляція на ТРК Украина.

Зараз ви читаєте новину «"Спробуємо створити " Барселоні" проблеми" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі