понеділок, 04 квітня 2011 16:15

Йохан Кройфф сумнівається у перемозі "Барселони" над "Шахтарем"

Йохан Кройфф сумнівається у перемозі "Барселони" над "Шахтарем"

Триразовий володар "Золотого м'яча" голландець Йохан Кройфф висловив сумнів у тому, що іспанська "Барселона" зможе обіграти донецький "Шахтар" у 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів і вийти до півфіналу турніру.

За словами Кройффа, "Шахтар" дуже небезпечний. У своїй колонці в іспанському виданні El Periodico de Catalunya голландець відзначив, що він не знає, чого очікувати від донецької команди.

Говорячи про те, що у півфіналі Ліги чемпіонів можуть зустрітися мадридський "Реал" і "Барселона", Кройфф підкреслив, що він упевнений лише в одному півфіналісті. За словами голландця, "Реал" напевно обіграє лондонський "Тоттенхем", тому що ця команда грає у футбол, зручний для мадридського клубу.

Що стосується суперника "Барселони", то, як зазначив голландець, "Шахтар" набагато небезпечніший за лондонців. За словами Кройффа, донецький клуб - це "дві команди в одній": воротар, захисники та півзахисники оборонного плану - з Європи, а атакуючі півзахисники і форварди - з Бразилії. Кройфф підкреслив, що для виходу в півфінал гравцям "Барселони" доведеться багато працювати - можливо, більше, ніж футболістам будь-якої іншої команди в 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів.

Перший матч "Барселони" з "Шахтарем" пройде 6 квітні 2011 року в Барселоні. Зустріч у відповідь відбудеться 12 квітня у Донецьку. Матч судитиме шотландець Крейг Томсон.

Зараз ви читаєте новину «Йохан Кройфф сумнівається у перемозі "Барселони" над "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі