субота, 05 травня 2012 10:57

"Справа дійде до серії 11-метрових" - прогноз експертів на фінал Кубка України

"Справа дійде до серії 11-метрових" - прогноз експертів на фінал Кубка України
Фінал Кубка України пройде 6 травня у Києві ФОТО: shakhtar.com

Напередодні фінального матчу Кубка України, в якому завтра зійдуться донецькі "Металург" і "Шахтар", своїми прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці футболу.

Стефан Решко, заслужений майстер спорту: "0:2. Як на мене, "Шахтар" на сьогоднішній день сильніший від "Металурга". Перемога з різницею у два м'ячі стане цілком закономірним результатом для гірників. Так, як це часто буває в таких поєдинках, слабший із суперників закриється біля своїх воріт і буде діяти виключно від оборони, сподіваючись на контратаки. Але виконавці "оранжево-чорних" на порядок вище класом, також їх козирями є досвід їхнього головного тренера та зіграність команди".

Анатолій Дем'яненко, заслужений майстер спорту: "1:2. У цій парі фаворитом мені бачиться "Шахтар". У нього зараз складаються всі умови для того, щоб зробити "золотий дубль". Так що навряд гірники відсунуть фінал Кубка країни на другий план. Підопічні Мірчі Луческу будуть максимально мотивовані і налаштовані тільки на перемогу. І мені здається, саме вони і відсвяткують успіх. Але можуть бути і сюрпризи, адже це кубкове протистояння. Хоча "Металург" основне своє завдання вже виконав - здобув путівку в єврокубки".

Павло Шкапенко, колишній півзахисник київського "Динамо" і збірної України: "1:1. Безумовно, обидві команди вийдуть на поєдинок сконцентрованими. У "Металурга" буде шанс вперше в історії завоювати Кубок України, а підопічні Мірчі Луческу в свою чергу не проти оформити "золотий дубль".

Вважаю, основний час завершиться внічию. Не виключаю, що справа дійде до серії 11-метрових. Не сказав би, що "Шахтар" є безумовним фаворитом протистояння. Швидше шанси приблизно 60 на 40 на користь гірників".

Зараз ви читаєте новину «"Справа дійде до серії 11-метрових" - прогноз експертів на фінал Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі