пʼятниця, 02 жовтня 2009 14:47

Спонсори подарували ЦСКА літак (ФОТО)

 

Вчора, 1 жовтня, в Москві відбулася презентація нового літака московського ЦСКА. Журналістам був офіційно представлений розфарбований в червоно-сині кольори Ту-154, який в рамках спонсорської угоди наданий армійцям компанією "Аерофлот".

Генеральний директор найбільшого російського авіаперевізника Віталій Савельєв в урочистій атмосфері вручив президентові клубу Євгену Гінеру сертифікат на експлуатацію літака, недвозначно натякнувши, що всередині вистачить місця не тільки футболістам і тренерам, але і різним кубкам, трофеям і медалям.

"У нашому розпорядженні тепер є чудовиий літак, в якому створені всі зручності і який приймають у всіх країнах і аеропортах світу, - відзначив Гінер. - На сьогоднішній день це оптимальний варіант для нас. Отже на майбутні матчі Ліги чемпіонів до Стамбулу і Манчестера ми відправимося саме на цій машині".

Перший рейс на переобладнаному Ту-154 ЦСКА зробив до Санкт-Петербурга ще на минулому тижні - на матч чемпіонату Росії проти "Зеніту". Найближчий виліт армійського борту N 1 запланований на середину жовтня, коли підопічні Хуанде Рамоса гратимуть в Нальчику проти місцевого "Спартака".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Спонсори подарували ЦСКА літак (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі