вівторок, 30 липня 2013 01:08

"Сподіваюсь, що ПАОКу пощастить" - Стевенс прийшов на прес-конференцію без гравця
12

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Наставник грецького ПАОКа Хуб Стевенс сподівається, що його команда у матчі з харківським "Металістом" покаже кращу гру, ніж у товариських матчах. Про це голландський фахівець розповів на передматчевій прес-конференції на стадіоні "Тумба".

Стевенс прийшов до журналістів один — без гравця. Пояснив це тим, що на його думку у цьому немає необхідності, адже на поле він виводить команду, а не окремих футболістів. Тривала прес-конференція трохи більше 20 хвилин.

"Металіст"

"Ми дуже ретельно вивчали суперника. Навіть дивилася матчі минулої Ліги Європи. Нам протистоятиме швидка та атакуюча команда. Сопернику важко, коли харків'яни володіють м'ячем. Нам потрібно його забирати, щоб створювати моменти."

Задовільний результат

"Важко сказати, щось наперед. Після фінального свистка я вам скажу чи прийнятний він для мене чи ні".

Порожні трибуни

"Мені вже довелося грати матч без глядачів. Все-таки краще грати, коли стадіон повний, а не порожній. Не пам'ятаю як закінчилась та гра".

Спека

"Якщо спека та висока температура вплинуть на гру, то це стосуватиметься обидвох команд".

Лукас

"Мені нічого невідомо про його проблеми у "Динамо". Я задоволений роботою з цим футболістом. Лукас — розумний хлопець, грає на команду."

Нагадаємо, матч ПАОК - "Металіст" відбудеться у вівторок, 30 липня. Початок матчу о 21:00. пряма трансляція на телеканалі "2+2". За тиждень команди зустрінуться у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваюсь, що ПАОКу пощастить" - Стевенс прийшов на прес-конференцію без гравця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі