неділя, 21 липня 2013 18:01

"Спасибо. Пожалуйста" - бразильський новачок "Металіста" розповів про свій дебют

Матч другого туру чемпіонату України "Арсенал" — "Металіст" став дебютним для бразильського захисника харків'ян Родріго Моледо. Футболіст вийшов у старті і відіграв весь матч. На 68-й хвилині отримав жовту картку від арбітра поєдинку Віталія Романова.

"Я дуже радий зіграти перший матч за "Металіст". Тим більше команда перемогла. Зараз потрібно зосередитися на тренуваннях, працювати кожен день, щоб набрати хід. Буду готуватися до наступних матчів, щоб приносити користь своїй команді", - сказав після гри бразилець.

Моледо зіграв у центрі захисту "Металіста" у парі з Папою Гуйє.

"Ми нормально зігралися. Папа — досвідчений гравець, тому у нас не виникло проблем. З кожним матчем між нами буде більше взаємопорозуміння.

"Металіст" розпочав сезон з двох перемог. Футболісти працюють і готуються до Ліги чемпіонів. У нас ще один матч чемпіонату перед ПАОКом. Я думаю, до зустрічі з греками ми будемо вже в оптимальній формі.

Поки мені важко оцінити чемпіонат України. Один матч я бачив, в іншому зіграв, але цього замало, щоб скласти свою думку. Поки я звикаю до прем'єр-ліги і придивляюсь.

Моя жовта картка? Не скажу, що я дуже емоційний футболіст. Це була моя перша гра, далося взнаки невелике хвилювання.

Спасибо. Пожалуйста", - бразилець російською подякував журналістам за розмову.

Нагадаємо, Моледо підписав з "Металістом" п'ятирічний контракт.

Зараз ви читаєте новину «"Спасибо. Пожалуйста" - бразильський новачок "Металіста" розповів про свій дебют ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі