неділя, 21 липня 2013 14:16

"Ми не шукаємо легких шляхів" — Едмар про ПАОК

Харківський "Металіст" обіграв київський "Арсенал" — 2:1. Харків'яни програвали, але змогли відігратися і вирвати перемогу.

"З "Арсеналом" у Києві завжди важко грати, - каже після матчу півзахисник "Металіста" Едмар. - Сьогоднішній матч не став винятком, але головне, що ми здобули три очки. Вони дуже важливі для нас."

У першому таймі "Металіст" пропустив гол. Відзначився Володимир Гоменюк.

"У перерві Мирон Богданович сказав, що ми маємо грати швидко, в дотик, щоб суперник не встигав повертатися назад. Тоді нам вдасться забити більше голів, ніж опоненту. Так і сталося".

За два стартових тури нового сезону "Металіст" здобув дві перемоги.

"На старті нового чемпіонату кожен матч складний. Зараз нам важливо набрати свою оптимальну форму. Але ми не економимо сили на Лігу чемпіонів. Навпаки, кожен футболіст викладається на максимум своїх можливостей, щоб бути готовим до цього турніру."

У третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів "Металіст" зіграє з грецьким ПАОКом. Перший матч пройде на виїзді 30 липня.

"Ми не шукаємо легких шляхів. Всі учасники Ліги чемпіонів — серйозні команди. Зараз не готовий говорити про ПАОК. Ми ще не розбирали суперника". - зазначив Едмар.

Додамо, що у Києві за "Металіст" дебютували два бразильських новачки — Родріго Моледо і Дієго Соуза.

Зараз ви читаєте новину «"Ми не шукаємо легких шляхів" — Едмар про ПАОК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі