понеділок, 20 грудня 2010 13:57

Спаллетті став головним кандидатом на місце Бенітеса

Спаллетті став головним кандидатом на місце Бенітеса

Головний тренер пітерського футбольного клубу "Зеніт" Лучано Спаллетті став головним кандидатом на пост наставника міланського "Інтера". Про це пише італійське видання La Gazzetta dello Sport. За даними видання, президент "Інтера" Массімо Моратті, незадоволений висловлюваннями головного тренера команди Рафаеля Бенітеса, вирішив відправити цього фахівця у відставку.

Невдоволення Моратті викликали слова Бенітеса, сказані після фінального матчу чемпіонату світу серед клубів, в якому "Інтер" переміг "Мазембе" з Демократичної республіки Конго з рахунком 3:0. Бенітес заявив, що міланському клубу потрібні три нових гравці. Моратті визнав прохання тренера недоречним.

За інформацією La Gazzetta dello Sport, Бенітес буде звільнений з "Інтера", а новим наставником команди стане Спаллетті, з яким керівництво міланського клубу вже провело переговори, або колишній головний тренер "Мілана" бразилець Леонардо.

Бенітес очолив "Інтер" влітку 2010 року, змінивши на посаді наставника команди португальця Жозе Моурінью, який пішов у мадридський "Реал". При Моурінью "Інтер" в сезоні-2009/10 виграв чемпіонат Італії, Кубок країни і Лігу чемпіонів.

У чемпіонаті Італії сезону-2010/11 "Інтер" посідає сьоме місце. У 15 матчах команда Бенітеса набрала 23 очки. У "Мілана", який лідирує в першості країни, 36 очок в 17 іграх. У Лізі чемпіонів "Інтер" вийшов в 1 / 8 фіналу і навесні 2011 року на цій стадії турніру зіграє з мюнхенською "Баварією".

Про те, що Спаллетті може піти із "Зеніту" в "Інтер", ЗМІ писали ще в листопаді. Однак тоді італійський фахівець спростував інформацію про те, що він залишить пітерський клуб. "Зеніт" під керівництвом Спаллетті виграв чемпіонат Росії сезону-2010 і вийшов в 1 / 16 фіналу Ліги Європи.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Спаллетті став головним кандидатом на місце Бенітеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі