четвер, 29 вересня 2011 00:49

Шовковський зірвав оплески в Ізраїлі

Шовковський зірвав оплески в Ізраїлі

Передматчева прес-конференція наставника "Динамо" Юрія Сьоміна та капітана команди Олександра Шовковського закінчилася оплесками. Зірвав їх саме голкіпер киян.

У СаШо запитали чи очікує команда на підтримку місцевих вболівальників.

"Саме для наших фанів, які живуть в Ізраїлі, ми хочемо зробити подарунок до Нового року", - сказав Шовковський.

Нагадаємо, у ніч з середи на четвер ізраїльтяни святкують своє найбільше свято. З Новим роком суперника привітав і Юрій Сьомін. Наставник киян зробив це на початку прес-конференції.

29 вересня у "Динамо" ще одна важлива подія. Андрієві Шевченку виповниться 35 років.

"Думаю, кожен вітатиме Андрія індивідуально. Щодо святкування, то зараз не час для цього. У нас достатньо насичений календар. Після матчу з "Маккабі" нас чекає дуже важкий виїзд у Полтаву. Команда розуміє наскільки це все серйозно. І Андрій це також розуміє."

Один із журналістів запитав Олександра чи все в порядку в команді. (Юрій Сьомін з посмішкою відзначив схильність репортерів до постійного пошуку конфліктів у "Динамо").

"У нас все добре. Футболісти розуміють важливість поєдинку з "Маккабі". Настрій у команди бойовий. Нам протистоями хороший суперник, тому матч буде цікавим", - зазначив Шовковський.

Нагадаємо, матч 2-го туру групового етапу Ліги Європи "Маккабі" (Тель-Авів) - "Динамо" (Київ) відбудеться у четвер, 29 вересня. Початок — о 22:05. Пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Шовковський зірвав оплески в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі