вівторок, 22 лютого 2011 11:05

Сьомін знає, що Мілевський робить вночі

Сьомін знає, що Мілевський робить вночі

В інтерв'ю програмі "Інший футбол" головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів про ситуацію навколо Артема Мілевського і чуток про те, що він, нібито, курить.

"Звичайно ж, це не нормально. Я вже неодноразово говорив, що відсутність побутової дисципліни заважає себе повністю проявити. Але, я думаю, що це занадто велика інформація по Мілевському - я його бачу кожен день, бачу, з якою самовіддачею він працює, я бачу, що приходить і хороші очі в людини — адже можна під час ранкового тренування визначити, що він сьогодні вночі робив.

Тому Мілевський приходить вранці, йому лікар проводить обстеження, у нього перевіряють пульс, тиск, і все в порядку. Звичайно, я не заохочую, що Артем палить - в команді, коли ми знаходимося на базі, Мілевський не палить", - розповів Юрій Сьомін.

Раніше нападаючий київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський очолив список найбільш падаючих футболістів Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «Сьомін знає, що Мілевський робить вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі