четвер, 30 грудня 2010 11:04

"Коли Мілевський прочитає образи Смородської, буде великий скандал" - Алієв

"Коли Мілевський прочитає образи Смородської, буде великий скандал" - Алієв

Півзахисник "Локомотива" Олександр Алієв заявив, що президент клубу Ольга Смородська образила його партнера по збірній України Артема Мілевського.

"Той факт, що ми приступили до тренувань, коли всі команди відпочивають, я переніс цілком спокійно. Що тут поробиш? Така в мене робота. Головне, що сім'я поруч.

Мені було дуже неприємно читати слова Смородської про свого друга Мілевського. При першій же зустрічі запитаю у президента, навіщо так негарно відгукується про людину. Чому я повинен мовчати? Мілевський зараз дуже далеко, відпочиває і не в курсі останніх подій. Упевнений, що коли Тьома повернеться в Україну і прочитає такі образи, буде великий скандал. Президент на сто відсотків неправа у своїх висловлюваннях. Якщо "Локомотив" не зміг купити футболіста, це не означає, що він нікому не потрібен.

Знаючи Тьому, можу припустити, що реакція на такі приниження буде виражена в досить грубій формі. Він не дозволить, щоб сторонні люди підривали його авторитет. Навіть жінці не можна так висловлюватися. Вона ж йому все-таки не мати. Думаю, що перед Мілевським повинні вибачитися.

Начебто особисто мене в Росії поки не ображали. Щоправда, надто підвищена увага дуже набридла. Я, звичайно, ніколи нікому не відмовляв в інтерв'ю, але, чесно кажучи, трохи втомлювався, коли мені надзвонювали по кілька разів на день", - розповів Алієв в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу в Украине".

Нагадаємо, Смородська заявила, що Мілевський не посилив би команду, тому що влітку його ніхто не захотів купити, навіть клуби Молдови.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Коли Мілевський прочитає образи Смородської, буде великий скандал" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі