неділя, 26 грудня 2010 17:46

Мілевський був у списку потенційних придбань "Локомотива"

Мілевський був у списку потенційних придбань "Локомотива"

Новий головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів про тих гравців, які могли поповнити "Локомотив" у літнє трансферне вікно.

"Влітку у нас з керівництвом була домовленість, що замість гравців, які залишили команду, ми купимо одного нападника. Чому цього зробити не вдалося - питання до керівництва. У нашому списку потенційних новачків був не тільки Мілевський, але і Жо, Графіте, Угу Алмейда. Влітку команду залишили Олег Кузьмін, Томіслав Дуймович, але чомусь нападника не запросили," - наводить його слова "Спорт-Экспресс".

"Відзначу, що той же Мілевський - гравець міжнародного рівня. Щоб у цьому переконатися, достатньо подивитися його статистику. У той же час хочу сказати тільки добрі слова на адресу селекційної служби залізничників. Її співробітники - справжні професіонали. У заслугу їм можна поставити не один трансфер, у тому числі і воротаря Гільєрме," - вважає Сьомін.

"Що стосується Олександра Алієва, то не в моїй компетенції обговорювати цю тему. У гравця є діючий контракт з клубом. Тут все залежатиме від багатьох обставин. Звичайно, силою утримувати Алієва не можна. Якщо у нього є бажання піти, то з ним або потрібно проводити бесіди, або відпускати його".

Нагадаємо, Юрій Сьомін офіційно вступив на посаду головного тренера футбольного клубу "Динамо" (Київ).

Контракт на три роки між київським клубом і 63-річним російським фахівцем був підписаний 23 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський був у списку потенційних придбань "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі