неділя, 27 січня 2008 18:59

Сьомін програв Лужному в теніс і пообіцяв узяти реванш

Сьомін програв Лужному в теніс і пообіцяв узяти реванш
Відігравши два матчі на Кубку Першого каналу, динамівці отримали від тренерського штабу прекрасний подарунок – вихідний. Перший, після виходу команди з відпустки.

В неділю вранці вільний час гравці і тренери використовували на свій розсуд. Частина залишилася в готелі, коротавши час за комп"ютерними іграми, перегнляданням фільмів і інтернет-сайтів. Інші неквапом прогулювалися по набережній Герцлії, викликаючи зацікавленність наших емігрантів.

Опівдні на розташованому недалеко він готелю корті пройшов цікавий тенісний поєдинок. Головний тренер Юрій Сьомін зіграв з неформальним чемпіоном команди з тенісу Олегом Лужним. Цікаво, що паралельно на іншому кінці світу проводився фінал відкритого чемпіонату Австралії, перемогу в якому в цікавій боротьбі взяв серб Новак Джоковіч.

Після двох сетів в матчі тренерів зберігалася рівновага. Спочатку 6:4 виграв Лужний, потім з таким же рахунком верх узяв Сьомін. Вирішальний сет пройшов в цікавій боротьбі, інтрига зберігалася аж до останнього гейму. У результаті, перефразовуючи слова великого комбінатора з Дванадцяти стільців, перемогла молодість. Залишаючи корт Юрій Павлович відзначив, що обов"язково зіграє матч-реванш.

В неділю увечері гравці і тренери Динамо з трибун стадіону "Блюмфільд" подивляться матч "Шахтар" - ЦСКА. Швидше за все, з однією з цих команд кияни зустрінуться у фіналі Кубка Першого каналу.

Джерело: "Футбол.уа"
Зараз ви читаєте новину «Сьомін програв Лужному в теніс і пообіцяв узяти реванш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі