вівторок, 24 березня 2009 08:25

Сьомін говорив про основний склад, а Заваров про "тренування в болоті"

Сьомін говорив про основний склад, а Заваров про "тренування в болоті"
Після матчу "Динамо" і "Арсеналу" (3:0) тренери команд розповіли про травму Нінковіча, шанси на успіх в Кубку УЄФА проти французів, а також про умови тренувань "канонірів"

Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо":

 - Зустріч стала останньою в березні. Цей цикл ми провели досить добре, виконавши всі свої завдання. Сьогодні було трохи важко, оскільки за цей період ми провели багато матчів. Саме з цієї причини сьогодні у нас була невелика ротація, не приймали участі в матчі з перших хвилин Єрьоменко і Богуш. Втім, окремі епізоди були дуже хороші.

- Наскільки серйозне пошкодження у Нінковіча?

 - Складно зараз сказати. Сподіваюся, що у нього простій удар того місця, де недавно був перелом.

- Коли Олега Гусєва можна буде вважати гравцем основного складу?

 - Він гравець основного складу. У нас є група з 20-ти футболістів, які можуть себе вважати такими. Тим більше, в матчах із запорізьким "Металургом" і "Металістом" саме гравці, що вийшли в другому таймі, переламали хід поєдинків.

- Скільки футболістів залишиться у вашому розпорядженні після того, як роз"їдуться всі збірники?

 - У нас залишиться 12 гравців. Після цієї зустрічі вони отримають три дні вихідних, і ми відновимо роботу з 27-го березня.

Олександр Заваров, головний тренер "Арсеналу":

- "Динамо" є "Динамо", особливо коли на ходу. Бажаю команді також виступати і надалі, особливо на міжнародній арені. На сьогоднішній день ми зробили все, що могли. Думаю, посилатися на погане поле або погоду немає сенсу. Головна причина поразки, на мій погляд, в тому, що ми зіграли не так успішно, як в попередніх поєдинках. Через дощі та сніг ми вимушені були тренуватися по коліно в болоті, а в таких умовах важко відточувати свою майстерність і прогресувати. Результатом я незадоволений, але грою - більш-менш. Звичайно, ми хотіли взяти очки в цій зустрічі, але наше основне завдання - брати їх в іграх з командами нашого рівня.

 - Коли зможе грати Володимир Лисенко?

 - Складно сказати. Він хворіє вже три місяці, хоча його лікують по новій методиці. А уявляєте, що було, якби не по новій? Він би, напевно, вже закінчив з футболом. Думаю, найближчим часом він навряд чи зможе грати, адже пропустивши стільки часу, необхідно ще набрати необхідну форму.

- Ви один з небагатьох українських гравців, що виступали у Франції. Як би ви оцінили суперників "Динамо" і "Шахтаря"?

 - Судячи по тому, в якій формі перебувають наші гранди, вони повинні виходити в півфінал Кубка УЄФА. З "Марселем" буде трохи складніше, а ось ПСЖ не хапає стабільності в грі. Але я не говорю, що потрібно виходити на ці матчі з шапкозакидальським настроєм - необхідно викладатися на сто відсотків.

Офіційний сайт "Динамо", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сьомін говорив про основний склад, а Заваров про "тренування в болоті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі