пʼятниця, 14 січня 2011 14:35

Сьомін амністував засланого в "дубль" Бойка

Сьомін амністував засланого в "дубль" Бойка

У дні, що залишилися до початку збору в Ізраїлі Юрій Сьомін визначатиме групу гравців, яка почне підготовку до весняної частини сезону. ЮрПалич збирається надати шанс кожному, тому в Ізраїль полетить аж 32 футболіста.

Чи не вперше за цілий рік в обоймі "Динамо" майже всі гравці команди. Особливе це стосується воротарів, адже через травми Шовковського і Богуша в середині минулого чемпіонату кияни купили у запорізького "Металурга" юного Максима Коваля.

Зараз на поїздку в Ізраїль претендує аж п'ять воротарів - Сашо, Богуш, Бойко, Коваль і Кічак. Проте вже точно відомо, що Денис Бойко отримає шанс повернутися до першої команди після заслання в "дубль". Олег Лужний покарав воротаря за конфлікт на дорозі з даішниками у нетверезому стані після святкування виходу "молодіжки" на Євро-2011.

"Так, мені розповідали про цю історію, - сказав після прильоту до Києва Юрій Сьомін. - Але я думаю, що гравець вже відбув своє  покарання, тому, на мій погляд, йому можна дати ще один шанс і взяти з основним складом на збір до Ізраїлю".

Раніше, наставник киян підкреслив, що не збирається поспішати з придбанням нових футболістів.

За матеріалами UA-Football, Блик

Зараз ви читаєте новину «Сьомін амністував засланого в "дубль" Бойка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі