середа, 29 липня 2009 16:59

"Сокіл" взяв реванш у "Вітебська"

"Сокіл" взяв реванш у "Вітебська"
Сьогодні, 29 липня, у броварському Терміналі, де традиційно проводить свої матчі київський "Сокіл", команда Олександра Сеуканда перемогла білоруський ХК "Вітебськ" - 2:1. Перший матч закінчився аналогічною поразкою господарів.

Поки команди розминалися на льоду, хокеїсти "Сокола", які не брали участі в матчі (Андрій Срюбко, Дмитро Цируль, Костянтин Сімчук і компанія грали вчора) під керівництвом помічників головного тренера займалися на "землі". Хокеїсти до сьомого поту стрибали на скакалках і намотували кола навколо льодового майданчика. Зупинились тільки, коли почали звучати гімни України та Білорусії.

Перший період, як і у вчорашньому матчі закінчився "бубликами" на табло. Але сьогодні хокеїсти, особливо, гравців "Сокола" демонстрували доволі швидкий і цікавий хокей. Як і у першому матчі Сеуканд випускав на лід гравців основи разом з молодими виконавцями.

На страті другої двадцятихвилинки "сокіл" Ігор Карлов відкрив рахунок у зустрічі. Відновив інтригу гравець "Вітебська" Толстик під завісу періоду. А переможну шайбу закинув Валентин Олецький у третьому відрізку матчу – 2:1.

Олександр Матвійчук, форвард "Сокола"

- Сьогодні фізично було легше грати. Вчора хлопці грали після важкого вечірнього кросу (Матвійчук у першій грі участі не брав). А вчора нас не так сильно "грузили". Зараз ми багато займаємося "фізикою". Товариські матчі, якраз для цього і призначені.

- Як команда продовжить підготовку до сезону?

- Зараз ми вирушаємо на двотижневий турнір у Словаччину (Зволен 5-19 серпня). Ще у нас заплановані товариський матч у Польщі проти ХК "Санок" і турнір у Подольську (Росія).

- Ви були одним з найактивніших, навіть заробили шість хвилин штрафу...

- Я перевіряю чи горять у мене очі. Я вже немолодий (34 роки), якщо дають штрафи, значить все добре (Сміється). Наша ланка давно грає разом, тому нам легше за інших.

- "Сокіл" у Білорусії буде боротися за медалі?

- У нас добре укомплектована команда і, звичайно, ми будемо боротися за найвищі місця.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" взяв реванш у "Вітебська"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі