субота, 10 березня 2012 21:59

"Сокіл" вийшов у фінал плей-офф ПХЛ

"Сокіл" вийшов у фінал плей-офф ПХЛ

Сьогодні, 10 березня, визначився другий фіналіст плей-офф Професіональної хокейної ліги. Київський "Сокіл" обіграв "Компаньон" 5:2, завершивши півфінальну серію на свою користь з рахунком 4:2.

Після поразки в Броварах фаворити чемпіонату вирішили не випробовувати долю в сьомому матчі серії, тому вийшли на лід катка АТЕК максимально зібраними і мотивованими. У складі "Компаньона" з'явилися ряд провідних гравців, які пропускали попередні матчі через травми.

Уже в першому періоді іменитіші гості двічі вразили ворота Сергія Зав'ялова: шайбою в більшості відзначився капітан "Сокола" Сергій Климентьєв, почин якого підтримав ветеран Валентин Олецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ХК "Донбас" утретє переміг "Беркут" у півфіналі плей-офф ПХЛ

Після перерви гості не збиралися зменшувати обороти, двічі засмутивши прихильників "Компаньона": у складі "Сокола" дублем відзначився росіянин Роман Долгих. У той же час "Компаньон" не зумів реалізувати ряд хороших моментів для взяття воріт, в тому числі чисельну перевагу в два гравці.

Проте в заключній двадцятихвилинці підопічні Олександра Сеуканда все-таки пробили Костянтина Симчука. Шайбу в більшості провів Максим Абаєв. У час, що залишився команди обмінялися точними кидками, встановивши остаточний рахунок на табло.

Наприкінці зустрічі глядачі стали свідками двох бійок, в одній з яких взяли участь майже всі хокеїсти, які перебували на майданчику. В одному з протистоянь 21-річний Андрій Татаренко був сильнішим від 37-річного Вадима Шахрайчука. У масовій бійці найбільш активним у складі "Сокола" був Валентин Сірченко, а з боку "Компаньона" свої бійцівські якості продемонстрував Євген Дзюбенко, який згодом поштовхався з лінійним арбітром.

Компаньон - Сокіл 2:5 (0:2, 0:2, 2:1)

Рахунок у серії 2:4

Таким чином, у фіналі зіграють фаворити чемпіонату - київський "Сокіл" і донецький "Донбас". Перша зустріч відбудеться на льоду столичної команди.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" вийшов у фінал плей-офф ПХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі