субота, 24 вересня 2011 13:10

"Сокіл" став одноосібним лідером чемпіонату України

"Сокіл" став одноосібним лідером чемпіонату України

Київський "Сокіл" очолив турнірну таблицю першості України з хокею після осічки земляків з "Компаньйона" у матчі проти львівських "Левів".

На ковзанці Термінал в Броварах "Сокіл" декласував новачків чемпіонату вінницьких "Гайдамак", в складі яких виступає багато вихованців найтитулованішого українського клубу.

Незважаючи на те, що гості першими відкрили рахунок (це зробив екс-гравець "Сокола" Андрій Татаренко), доля матчу була вирішена вже в середині другого періоду. На другу перерву команди пішли з рахунком 4:1 на користь фаворита.

У третій 20-хвилинці кияни довели рахунок до непристойного. У складі "Сокола" дубль на свій рахунок записав форвард Костянтин Касянчук. Крім того, по разу відзначились Валентин Олецький, Олександр Яковенко, Віталій Кириченко, Сергій Черненко, Кирило Катрич та Сергій Харченко.

Сокіл - Гайдамаки - 8:1 (1:1, 3:0, 4:0)

Паралельно з матчем у Броварах в Києві на ковзанці АТЕК один з фаворитів першості "Компаньон-Нафтогаз" приймав ще одного новачка чемпіонату - львівських "Левів". Незважаючи на те, що господарі нанесли на 20 кидків більше, ніж львів'яни, удача в цьому матчі посміхнулася "Левам".

Американський кіпер гостей Райан Донован пропустив лише двічі, при цьому його колеги по команді тричі засмутили вболівальників "Компаньйона". У складі гостей, на радість присутнього на грі директора з проведення Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського, відзначилися Олександр Янченко, екс-гравець "Компаньйона" Микола Сидоров, а також білоруський легіонер Олександр Федоров.

Компаньйон-Нафтогаз - Леви 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

У четвер відбулося ще два матчі в рамках чемпіонату України. У Броварах донецький "Донбас" без особливих проблем з рахунком 4:0 переграв місцевий "Білий Барс", а київський "Беркут" лише в овертаймі зломив опір харківських "Акул" - (4:3).

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" став одноосібним лідером чемпіонату України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі