неділя, 12 серпня 2012 05:40

Сьогодні відбудеться церемонія закриття Олімпіади

Сьогодні відбудеться церемонія закриття Олімпіади
Julien Behal/PA

Сьогодні на Олімпійському стадіоні в Лондоні відбудеться церемонія закриття ХХХ Літніх Олімпійських ігор. Розпочнеться вона о 23:00 за київським часом, а пряму трансляцію вестиме Перший національний.

Церемонія буде носити назву "Симфонія британської музики". Цим організатори хочуть підкреслити, що за останні 50 років саме музика з Великобританії зробила великий вплив на весь світ.

Очікується, що сьогодні на церемонії виступлять Джордж Майкл, групи Muse, Pet Shop Boys, Fat Boy Slim і знаменитий гьорлз-бенд Spice Girls. Цікаво, що спеціальну сцену для виступу співаків споруджувати не будуть, їх будуть виділяти за допомогою освітлення.

Участь у церемонії візьмуть британські супермоделі Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл, Лілі Коул і Джорджія Мей Джаггер. Дівчата пройдуть по подіуму під хіти Девіда Боуї "Fashion" і "Rebel Rebel".

Обіцяють ще також багато сюрпризів для сотень мільйонів телеглядачів, які будуть спостерігати за дійством.

Організатори також вирішили виводити країни-учасниці на стадіон не один за одним, як на церемонії відкриття, а синхронно. Під час церемонії мер Лондона Борис Джонсон передасть олімпійський прапор в руки меру Ріо-де-Жанейро. Саме бразильське місто прийме Олімпіаду-2016. Коли в Лондоні згасне олімпійський вогонь, почнеться новий 4-річний олімпійський цикл

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні відбудеться церемонія закриття Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі