пʼятниця, 13 грудня 2013 14:49

Сьогодні "Українські отамани" приймають "Італійський грім"

Сьогодні "Українські отамани" приймають "Італійський грім"
"Українські отамани" ФОТО: facebook.com

Сьогодні, 13 грудня, в ТРЦ "Термінал" у Броварах відбудеться чергова матчева зустріч Четвертого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB). В ній зійдуться лідери групи "А" – "Українські отамани" та "Італійський грім". Обидві команди здобули по дві перемоги на старті сезону. Початок трансляції матчу на телеканалі "2+2" о 21.00 год.

Торік, у своєму дебютному сезоні у WSB, українці провели з італійцями (переможцями Другого сезону WSB) аж чотири матчі. На груповому етапі в гостях поступилися 1:4, а вдома з таким же рахунком реваншувались. Згодом шляхи "Отаманів" та "Грому" перетнулись у півфіналі змагань. В Італії господарі перемогли з рахунком 4:1, а в матчі-відповіді у Києві українці розбили суперників 5:0 і пробилися до фіналу WSB.

Сьогодні програму змагань відкриють боксери вагової категорії до 49 кг українець Вадим Кудряков та італієць Джанлука Консельмо. Для обох це буде дебют у WSB.

У вазі до 56 кг наш бронзовий призер чемпіонату світу 2013 року Микола Буценко (3 перемоги – 1 поразка у WSB) поміряється силами з французьким легіонером гостей Джелхіром Хедафі (дебют у WSB). Суперник – віце-чемпіон Олімпійських ігор 2008 року (у фіналі його розгромив наш Василь Ломаченко). Нині цей 30-річний боксер виступає серед професіоналів – там провів 15 боїв, усі виграв, 11 з них – нокаутом.

В третьому поєдинку вечора (у вазі до 64 кг) зустрінуться легіонери обох команд. Наш литовець Евалдас Петраускас (дебют у WSB) зійдеться у квадраті рингу із сербом Браніміром Станковічем (8 перемог – 2 поразки). Представник "Грому" у домашньому півфіналі попереднього сезону завдав поразки нашому Денисові Берінчику.

У вазі до 75 кг зійдуться давні знайомі: Дмитро Митрофанов (8 перемог – 2 поразки) і французький легіонер гостей Мішель Таварез (12 перемог – 5 поразок). Суперники вже двічі зустрічалися в рамках WSB і здобули по одній перемозі.

І закриє програму матчу бій у вазі до 91 кг між білоруським легіонером "Отаманів" Сергієм Корнєєвим (3 перемоги – нуль поразок) та італійцем Клементе Руссо (18 перемог – 1 поразка). Білорус є бронзовим медалістом чемпіонату світу 2011 року. Суперник – значно титулованіший і досвідченіший. Руссо - чемпіон світу 2013 року, срібний призер Олімпійських ігор 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні "Українські отамани" приймають "Італійський грім"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі