субота, 07 грудня 2013 10:19

"Отамани" потріпали "Кондорів"

"Отамани" потріпали "Кондорів"
"Українські отамани" виграли всі п'ять поєдинків проти "Аргентинських кондорів" ФОТО: sportonline.ua

Вчора увечері у броварському ТРЦ "Термінал" команда "Українські отамани" провела свою другу матчеву зустріч в рамках Четвертого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB). Фіналісти попереднього сезону Серії розгромили "Аргентинських кондорів" з рахунком 5:0 і очолили турнірну таблицю групи "А".

Поклав початок розгрому дебютант нашої команди і WSB загалом, киргизький легіонер Азат Усеналієв (до 52 кг). Чемпіон Азії нинішнього року з перших секунд бою позначив свою перевагу в техніці, роботі на ногах над Крістіаном Едуардо Родою. Свою перевагу він збільшував від раунду до раунду і здобув красиву в естетичному плані перемогу. Всі судді віддали йому перемогу з рахунком 50:45. В особі Усеналієва "Отамани" отримали чудове підсилення проблемної вагової категорії.

Не мав проблем зі своїм суперником і Павло Іщенко (до 60 кг). Наш чемпіон Європи 2013 року був мобільніший і швидший за Браяна Івана Нуньєса, переважав його в розмінах. В третьому раунді аргентинець помітно втомився. Іщенко мав очевидну перевагу, особливо ефектно працював на випередження. Судді дають перемогу українцеві – 50:45 і 49:46 (двічі).

Наступний бій між Денисом Лазарєвим і Луїсом Альберто Вероном у вазі до 69 кг виявився найбільш конкурентним під час вчорашнього матчу. Вищий на зріст Верон показав хорошу техніку і точність в ударах. Лазарєв був активніший, але діяв надто одноманітно і без видумки. Перед заключним, п'ятим, раундом на картках двох суддів була нічия, у третього вигравав Верон. В підсумку двоє суддів вирішили долю поєдинку на користь Лазарєва. Хоча аргентинець не менше заслуговував перемоги. Рахунок – 48:47, 48:47 і 45:50 на користь Лазарєва.

В четвертому поєдинку наш Олександр Ганзуля (до 81 кг) з першого раунду почав розбивати Леандро Андреса Луну, але так і не зміг його нокаутувати. Хоча передумови для цього були. Олександр продемонстрував прекрасні рефлекси і чуттєвість (багато разів розмашисті довгі бокові Луни пролітали в сантиметрах від його голови), діяв дуже різноманітно в технічному плані. Всі судді віддали йому перемогу з рахунком 50:45.

В останньому двобої зійшлися надважковаговики – Єгор Плевако і Луїс Мігель Браво. І цей поєдинок виявився найбільш видовищним у матчі. Вже на 30-й секунді першого раунду Плевако правим боковим через руку точно влучив у голову аргентинця – рефері відрахував стоячий нокдаун. Далі бій вирівнявся і в аргентинця було немало успішних атак. Проте на весь бій його не вистачило. Постійні розміни його вимотали і в четвертому та п'ятому раундах йому ще двічі відрахували стоячі нокдауни. В підсумку – 50:45, 49:45, 50:44 на користь українця.

В наступному своєму матчі 13 грудня "Отамани" в Броварах прийматимуть одного з фаворитів групи – команду Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Отамани" потріпали "Кондорів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі