вівторок, 27 жовтня 2020 23:17

Сьогодні першим номером "Шахтаря" був Трубін – Каштру

Сьогодні першим номером "Шахтаря" був Трубін – Каштру

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру поділився враженнями від нічиєї з "Інтером" (0:0) в ЛЧ.

"Відразу після гри в Мадриді я вирішив, що з "Інтером" зіграє той же склад. Ми повинні завжди бути справедливими в футболі і заохочувати гравців. Одна справа - поставити той же склад, інша справа - поставити ту ж гру. Дуже важливо було показати таку ж згуртовану гру, як в Мадриді. Між матчами нічого не сталося з гравцями, тому я виставив той же склад.

Результат наших матчів з "Інтером" вийшов різний, але головним аспектом була гра в обороні. У матчі Ліги Європи ми не кращим чином оборонялися. Нам потрібно було закривати Лукаку і Мартінеса, на яких йдуть передачі з флангів. Ми постаралися обрізати ці подачі. У грі потрібно все читати і виправляти свої помилки. У півфіналі Ліги Європи у нас було велике розчарування. Нам потрібно було встати, підняти голову і йти далі. Необхідно було вибудувати ієрархію між обороною і атакою.

"Інтер" - одна з найкращих команд світу з фантастичною атакою. Будь-якій команді буде складно з ними. Бондар і Хочолава зіграли фантастично, вони виконали план на гру і тримали лінію оборони високо. "Реал" відкривав нам більше зон. Сьогодні вони більше помилялися, "Інтер" змусив нас робити це. Але я задоволений тим, як вони відіграли проти таких форвардів, як Лукаку і Мартінес.

Я завжди кажу гравцям: "Якщо у вас не виходить перемогти, не використовуйте". У "Шахтаря" зараз складні моменти - велика кількість ігор поспіль, важке відновлення гравців. Ми почали новий сезон через три дні після минулого. Це дуже жорстко, потрібна було більше відпочинку. Зараз команда показує себе набагато краще, сподіваємося, що ми зможемо продовжувати цей шлях. Дуже непросто планувати що-небудь з урахуванням коронавируса.

Перший номер "Шахтаря"? Сьогодні це був Трубін", - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар заслужив на виклик у збірну України: чому "Шахтар" не програв "Інтеру"

Наступну гру в Лізі чемпіонів "Шахтар" зіграє вдома проти менхенгладбахської "Боруссії" 3 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні першим номером "Шахтаря" був Трубін – Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі