понеділок, 09 серпня 2021 21:00

Що зробить Ребров зі збірною України, якщо Павелко вирве його з еміратського полону

Що зробить Ребров зі збірною України, якщо Павелко вирве його з еміратського полону
Сергій Ребров зміг досягти успіху в Угорщині. Фото: ФК "Ференцварош"

Український тренер 47-річний Сергій Ребров стане новим наставником національної команди. На цій посаді він замінить Андрія Шевченка, який вирішив не продовжувати контракт зі збірною.

Що потрібно знати про тренера Реброва?

Починав в "Динамо". Після завершення контракту із "Рубіном", невдало намагався влаштуватися в киїнський "Арсенал". Після чого завершив із професійними виступами та почав працювати асистентом тренера в "Динамо-2". Поступово став помічником наставника першої команди.

Іспанський слід. Ребров привів в "Динамо" Рауля Рінчо, з яким познайомився в "Рубіні". Після чого до команди приєдналися Вісенте Гомес, Унаї Мельгоса, Хесум Пенедо, Альберто Босх. В "Аль Ахлі" та "Ференцвароші" Реброва завжди опікали саме іспанські тренери.

У штабі Реброва працюють іспанські фахівці

Перервав гегемонію "Шахтаря". В сезоні 2014/15 "Динамо" виграло чемпіонський титул вперше за чотири роки. Наступного сезону команда Сергія Реброва знову змогла випередити "Шахтар".

Провалив останній сезон в "Динамо". В сезоні 2016/17 динамівці не змогли скласти конкуренції "Шахтарю" за чемпіонський титул та провалилися в Лізі чемпіонів. Після завершення сезону клуб та Ребров не продовжили контракт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров пройшов тренерську школу. Цим відрізняється від Шевченка - Несенюк

Рік на Близькому Сході. Пауза після "Динамо" була на довгою. Ребров поїхав підкоряти Саудівську Аравію. Зміг стати срібним призером чемпіонату та вивести свою команду в півфінал Азіатської Ліги чемпіонів з "Аль-Ахлі".

Повернув велич "Ференцварошу". Ребров був головним кандидатом на посаду тренера "Легії", але замість Польщі поїхав в Угорщину. "Ференцварош" провалив кваліфікацію єврокубків та потребував нового настаевника. В Угорщині виграв три чемпіонські титули та зміг вивести команду в Лігу чемпіонів та Лігу Європи.

Не знайшов порозуміння із керівниками "Ференцвароша". Ребров покинув Будапешт через конфлікт із керівниками клубу. Тренеру не подобалося, що боси влазять в трансферні питання команди.

Тричі робив "Ференцварош" чемпіоном Угорщини та виводив команду в Лігу чемпіонів

Новий виклик на Близькому Сході. Після успіху в Угорщині Ребров не має хороших пропозицій. Не Зміг домовитися із грецьким АЕКом. Розмови про "Тоттенгем", ЦСКА та турецькі клуби виглядали більше вигадкою ЗМІ. На початку червня Ребров підписав контракт на рік із "Аль- Айоном" з ОАЕ. Наставник розірвав угоду, щоб працювати в Україні. Хоча остаточно всі питання з близькосхідним клубом керівник УАФ Андрій Павелко ще не вирішив.

Єдиний кандидат на посаду збірної. Серед кандидатів на посаду називалися імена Мирона Маркевича, Олексія Михайличенка, Мірчі Луческу. Але реальним та єдиним був тільки Ребров.

Буде готувати збірну два відбіркові цикли. Ребров отримає контракт на три роки. Спочатку буде працювати у відборі до Кубка світу, а потім спробує вивести збірну на Євро-2024.

Відійде від принципів Шевченка. Футбол Реброва раціональний та командний Його команди грають другим номером спрощуючи гру. Роблячи ставку на міцну оборону та шукаючи помилки в захисті суперника.

Має досвід роботи у збірній. В сезонах-2010/11 був одиним із помічників Мирона Маркевича в національній команді.

Здатен повести команду в Катар. Ребров не буде змінювати збірну. Він буде спиратися на досвідчених гравців. З наявним складом Ребров здатен зайняти друге місце у кваліфікації та поборотися за путівку в Катар.

На Євро-2020/21 збірна України дійшла до чвертьфіналу, де програла Англії.

У відборі до Кубка світу національна команда має три очка після трьох матчів та займає у групі третє місце. Відстаючи від лідера Франції на 4 очки.
1 вересня збірна в гостях зіграє проти Казахстану, за три дні буде приймати Францію.

Зараз ви читаєте новину «Що зробить Ребров зі збірною України, якщо Павелко вирве його з еміратського полону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі