середа, 10 вересня 2008 16:50

Наступним суперником Валуєва стане австралієць

Менеджер Миколи Валуєва Борис Димитров повідомив, що свій наступний бій російський боксер-важкоатлет проведе проти австралійця Калі Міана. Передбачається, що поєдинок, в якому Валуїв захищатиме титул чемпіона світу за версією WBA, відбудеться 13 грудня.

За словами Димитрова, контракт з Міаном, що займає третє місце в рейтингу WBA, повинен бути підписаний в кінці вересня. Вірогідність того, що угода буде укладена, менеджер Валуєва оцінив в 80-90 відсотків.

Для росіянина цей бій носитиме статус добровільного захисту чемпіонського титулу.

38-річний Калі Міан провів на професійному рингу 38 боїв, взяв 35 перемог (29 - нокаутом) і потерпів 3 поразки. У вересні 2004 року австралієць претендував на титул чемпіона світу за версією WBO, але програв американцеві Лемону Брюстеру роздільним вирішенням суддів.

Свій останній бій Міан провів 30 серпня в Берліні в рамках шоу, головною подією якого став поєдинок за титул чемпіона WBA Микола Валуєв - Джоні Руїс. Міан переміг американця Домініка Олександра, нокаутувавши суперника в другому раунді.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Наступним суперником Валуєва стане австралієць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі