середа, 29 серпня 2012 18:26

Скоміна розсудить "Челсі" та "Атлетико" у матчі за Суперкубок

Скоміна розсудить "Челсі" та "Атлетико" у матчі за Суперкубок
Влітку Дамір Скоміна працював на Євро-2012 ФОТО: Вongarts

Головним арбітром матчу за Суперкубок УЄФА між "Челсі" і "Атлетико", який відбудеться в найближчу п'ятницю в Монако, буде словенський рефері Дамір Скоміна.

Допомагати 36-річному судді на лініях будуть Прімож Архар і Матей Жуніч, а роль резервного арбітра довірили Бояну Улу. Додатковими помічниками призначені Матей Юг і Славко Вінчіч.

Скоміна дебютував на міжнародній арені у 2003 році, з того часу обслуживши 75 матчів турнірів під егідою УЄФА. У минулому сезоні йому довелося досить часто працювати на іграх Ліги чемпіонів, де він судив один матч раунду плей-офф, три зустрічі групового етапу, а також по одному матчу 1/8 і 1/4 фіналу, причому в останньому зустрічалися "Челсі" і "Бенфіка". Крім цього, він працював на двох матчах Ліги Європи, включаючи півфінальний поєдинок між "Валенсією" і "Атлетико".

Влітку Скоміна працював на Євро-2012, де судив матчі групового етапу Нідерланди - Данія і Швеція - Англія, а також чвертьфінальний поєдинок між збірними Німеччини та Греції.

Зараз ви читаєте новину «Скоміна розсудить "Челсі" та "Атлетико" у матчі за Суперкубок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі