понеділок, 17 вересня 2012 08:34

Шиндер і Назаренко принесли "Таврії" перемогу у матчі з "Кривбасом"

Шиндер і Назаренко принесли "Таврії" перемогу у матчі з "Кривбасом"
"Таврія" перемогла "Кривбас" з рахунком 2:0 ФОТО: sctavriya.com

Сімферопольська "Таврія" обіграла криворізький "Кривбас" з рахунком 2:0 в матчі дев'ятого туру української прем'єр-ліги.

Обидва м'ячі підопічні Олега Лужного забили у ворота "Кривбасу" в першому таймі. Вже на 11-й хвилині зустрічі Буссаїді віддав флангову передачу на Шиндера, який в дотик пробив по воротах і влучив у неприкритий воротарем "Кривбасу" Штаньком ближній кут.

Вже через три хвилини сімферопольці подвоїли свою перевагу: Назаренко закрутив м'яч зі штрафного від кута карного майданчика у ближню "дев'ятку" воріт "Кривбасу".

"Якщо є результат, значить, задоволений тим, як зіграли матч. Хочу привітати вболівальників з перемогою. Шиндер забив гол, бажаю йому забивати в кожній грі, - прокоментував перемогу Лужний.

Перший тайм зіграли непогано, а в другому, мабуть, переживали за результат, але головне - перемога. Після перерви сиділи у своєму штрафному майданчику, а якщо в кожній атаці були небезпечні моменти біля наших воріт, значить, футболісти переживали.

У нас була перерва. Дали гравцям фізичне навантаження, і я задоволений ними. Гаджиєв місяць був без тренувань, добре зіграв як на мене. Він не конкурент Калиниченку, адже один не може грати всі ігри поспіль. Має бути рівноцінних 20 осіб в команді", - сказав Лужний в ефірі телеканалу "Футбол".

Україна. Прем'єр-ліга

9-й тур

Таврія (Сімферополь) - Кривбас (Кривий Ріг) - 2:0

Голи: Шиндер, 11 (1:0); Назаренко, 14 (2:0).

Таврія: Погорілий, Селіо, Єзерський, Романчук, Буссаїді, Назаренко (Гуменюк, 88), Свенссон, Гомес, М. Гаджиєв (Путраш, 78), Фещук, Шиндер (Причиненко, 90).

Кривбас: Штанько, Лисицький, Шершун, Сердюк, Лобжанідзе, Дедечко, Бартулович, Льопа (Антонов, 36), Валєєв (Петров, 67), Йеслінек (Яколіш, 73), Самодін.

Попередження: Гаджиєв, 31; Романчук, 72; Погорілий, 88 - Лобжанідзе, 13; Льопа, 24; Бартулович, 44; Дедечко, 49; Лисицький, 88.

Зараз ви читаєте новину «Шиндер і Назаренко принесли "Таврії" перемогу у матчі з "Кривбасом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі