неділя, 24 березня 2019 09:30

Симон Фуркад оголосив про завершення кар'єри біатлоніста

Симон Фуркад оголосив про завершення кар'єри біатлоніста
Мартен Фуркад. Фото:facebook.com

Французький біатлоніст Сімон Фуркад прийняв рішення завершити біатлонну кар'єру, про що повідомляє Ski-Nordique.com. Підтвердженням відходу зі спорту спортсмена є і зворушливі слова його молодшого брата Мартена, який заявив, що відкрив біатлон завдяки Симону.

"Старший брат повинен показати молодшому приклад. Мій зробив набагато більше для мене. Завдяки Симону я відкрив біатлон ", - прокоментував відхід зі спорту свого брата 30-річний Мартен Фуркад в своєму Facebook.

35-річний француз почав професійну кар'єру в 2004 році, з тих пір завоював 9 медалей на етапах Кубка світу (7 срібних і 2 бронзові).

Крім цього, Симон Фуркад є чемпіоном світу-2009 в змішаній естафеті в складі збірної Франції. Він також виграв три срібла і дві бронзи на чемпіонатах світу. В естафетах на етапах Кубка світу він виграв 8 золотих медалей, 6 срібних і 8 бронзових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для мене немає нічого неможливого" – Бйо

У нинішньому сезоні Симон Фуркад виступав не дуже вдало. Кращим його результатом стала 7 позиція на етапі Кубка світу в Кенморе (індивідуальна гонка).

Зараз ви читаєте новину «Симон Фуркад оголосив про завершення кар'єри біатлоніста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі