субота, 26 вересня 2009 10:59

Шевченку наклали шість швів

Шевченку наклали шість швів

Форвард київського "Динамо" Андрій Шевченко був замінений в середині першого тайму в матчі 8-го туру Прем"єр-ліги між "Динамо" та "Зорею".

На 19-й хвилині захисник гостей Тарас Дурай в боротьбі за м"яч зачепив ліктем обличчя Шевченка, розбивши Андрію скулу.

Через кілька хвилин тренерський штаб ухвалив рішення замінити форварда, випустивши на поле серба Мілоша Нінковича. Відразу після заміни Андрій вирушив у лікарню.

Вже після матчу головний тренер "Динамо" Валерій Газзаєв повідомив останні новини щодо стану здоров"я Шевченка: "У Андрія серйозна травма. Йому наклали шість швів - внутрішні, а також два-три зовнішніх. Є невелика гематома. Почекаємо до завтра. Поки що, слава Богу, стан Шевченка нормальний".

Нагадаємо, що 29 вересня Андрій відсвяткує свій 33-й День народження, і в цей же день "Динамо" зіграє матч Ліги чемпіонів проти каталонської "Барселони". Гра відбудеться на "Камп Ноу", фартовому стадіоні для Шеви - тут Андрій відзначився хет-триком у складі "Динамо" (1997 рік) і забивав голи, виступаючи за "Мілан".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Шевченку наклали шість швів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі