понеділок, 10 червня 2019 10:31

Шевченко прокоментував невиклик Зозулі до збірної України

Шевченко прокоментував невиклик Зозулі до збірної України
Роман Зозуля поки програє конкуренцію за місце в складі збірної України.

Наставник збірної України Андрій Шевченко відповів на запитання журналістів напередодні поєдинку 4-го туру відбору на Євро-2020 проти Люксембурга.

"Що стосується відновлення, то процес проходить нормально. Після тренування оцінимо стан гравців. В принципі, всі готуються, але є певні проблеми у Бєсєдіна та Бутка. Втім, рішення щодо їхньої участі приймемо увечері. Зі Степаненком все нормально, він готується до гри.

Зозуля? В нас велика кількість гравців, за якими ми спостерігаємо. Він входить у цей список. Я виходжу лише з інтересів збірної. Ми вирішуємо, які гравці на цей момент краще підходять під стиль команди. Жодних питань до нього немає, він проводить класний сезон і ми бажаємо йому успіхів у стикових матчах "Альбасете" за вихід в Прімеру. Повторюсь, ми спостерігаємо за його грою, але викликаємо тих, хто кращий на цей момент."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Люксембург судитиметься за Мораеса до останнього

Нагадаємо, збірна України лідирує у групі B, набравши 7 очок після 3-х турів. Поєдинок Україна – Люксембург відбудеться на "Арені Львів" 10 червня, початок – о 21:45. У першому матчі між цими командами "синьо-жовті" здобули вольову перемогу завдяки автоголу на останніх секундах гри.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко прокоментував невиклик Зозулі до збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі