субота, 07 листопада 2009 11:27

Шевченка назвали найкращим футболістом жовтня в Україні

Шевченка назвали найкращим футболістом жовтня в Україні

Андрій Шевченко став найкращим гравцем жовтня згідно традиційному референдуму, який проводить газета "Команда". Нападаючий "Динамо" набрав тринадцять балів, що дозволило йому на чотири пункти випередити найближчого переслідувача, воротаря донецького "Шахтаря" Андрія П"ятова. На третьому місці з 8-ма пунктами розмістився нападаючий "Металіста" Джексон Коельо.

Також в списку найкращих присутні і інші представники "Динамо". Так, два очки в активі захисника Євгена Хачеріді і один пункт записав на свій рахунок нападаючий Артем Мілевський.

У загальному заліку лідерство продовжує утримувати нападаючий "Динамо" Артем Мілевський (28 балів). Прагне не відпускати партнера по команді і тріумфатор минулого місяця Олег Гусєв (20). На третьому місці розмістився воротар донецького "Шахтаря" Андрій П"ятов (16). Зовсім не проти потіснити свого партнера по національній збірній Андрій Шевченко, який завдяки перемозі в нинішньому місяці вийшов на четверте місце (15). Також відзначаємо, що в когорту лідерів входять воротар Олександр Шовковський (6) і півзахисник Мілош Нінковіч (4).

У клубному заліку "Динамо" немає рівних. За підсумками трьох місяців на рахунку команди Валерія Газзаєва 78 балів. Друге місце з 34 набраними очками утримує донецький "Шахтар", а третя позиція за ще одним представником Донецька - "Металургом" (20).

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Шевченка назвали найкращим футболістом жовтня в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі