пʼятниця, 28 серпня 2009 10:20

Шевченко нарешті повертається в київське "Динамо"

Шевченко нарешті повертається в київське "Динамо"

За інформацією СЕ в найближчий день капітан збірної України Андрій Шевченко з вірогідністю в 90 відсотків повернеться в київське "Динамо".

Головний тренер "Челсі" Карло Анчелотті повідомив 33-річного Шевченка, що не планує включати його цього сезону в заявку на Лігу чемпіонів і пропонує протягом чотирьох днів або підтвердити готовність грати за "аристократів" виключно в прем"єр-лізі та англійських кубкових турнірах, або знайти собі новий клуб.

Анчелотті не приховує, що досвідчений український форвард (до речі, третій снайпер Ліги чемпіонів за всю історію після Рауля і ван Ністелроя) займає в списку нападників "Челсі" тільки четверте місце після Дрогба, Анелька і Калу.

Відразу після цього активізувалися переговори Шевченка з київським "Динамо", де він починав професійну кар"єру. Джерела в українському клубі оцінюють можливість трансферу в 90 відсотків.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс в інтерв"ю ТРК "Україна" заявив, що в найближчі дні відбудеться дуже гучний трансфер у складі чемпіона України.

Прізвище або навіть з якої країни футболіст, Суркіс не повідомив.

"Незабаром усе дізнаєтеся. Це нападник, - загадково відзначив президент "Динамо".

Спорт-Експрес, Чемпіон

Зараз ви читаєте новину «Шевченко нарешті повертається в київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі