вівторок, 15 лютого 2022 10:37

"Шевченко був швидше піарником збірної України, а команду тренував Тассотті" - Бонек

"Шевченко був швидше піарником збірної України, а команду тренував Тассотті" - Бонек
Андрій Шевченко вивів збірну України на Євро-2020. Фото: УАФ

Легенда світового футболу та експрезидент Польського футбольного союзу Збігнєв Бонек жорстко пройшовся по українському тренеру Андрієві Шевченку.

За словами Бонека, Шевченко був найгіршим кандидатом на посаду тренера збірної Польщі.

"На щастя, Шевченко не став тренером збірної Польщі. Він був найгіршим із можливих кандидатів. Він приїхав би до нас після невдалого завершення свого шляху зі збірною України. Хоча відомо, що він був швидше піарником цієї команди, а збірну тренував Мауро Тассотті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позивний Варга. Чому Шевченко буде ідеальною заміною для Реброва

Також із "Дженоа" він програв сім матчів з 11. І такий трохи "переможений" тренер візьме на себе збірну Польщі та поведе її у вкрай важливому стиковому матчі проти Росії?

Після звільнення Пауло Соузи єдиним кандидатом міг бути польський тренер. Не знаю, наскільки просунулися в запрошенні Шевченка, але правда, що він навіть не просив "Дженоа" розірвати з ним контракт. Гадаю, обидві сторони могли б домовитися про гроші, але цього не було", - цитує Бонека Polsatsport.pl.

Андрій Шевченко був одним із кандидатів на вакантну посаду наставника збірної Польщі після того, як його звільнили з "Дженоа", але посаду наставника "кадри" дістав Чеслав Міхневич.

Збігнев Бонек відомий виступами за "Рому" та "Ювентус". Вигравав Лігу чемпіонів, Кубок Кубків, Суперкубок Європи, Серію А. Був одним із претендентів на "Золотий м'яч" 1982 року. Ставав бронзовим призером Кубка світу зі збірною Польщі.

Зараз ви читаєте новину «"Шевченко був швидше піарником збірної України, а команду тренував Тассотті" - Бонек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі