субота, 21 вересня 2013 12:03

"Севастополь" обіграв донецький "Металург", Ковпак оформив дубль

"Севастополь" обіграв донецький "Металург", Ковпак оформив дубль
Після перемоги "Севастополя" Геннадій Орбу став повноцінним наставником команди ФОТО: fcsevastopol.com

У Севастополі відбулася зустріч ФК "Севастополь" і донецького "Металурга" у рамках 10-го туру української прем'єр-ліги. Команда Геннадія Орбу і підопічні Сергія Ташуєва показали цікавий футбол, а кримчани здобули перемогу з рахунком 4:2.

Господарям вдався гол вже на 11-й хвилині в результаті швидкої атаки, яку замкнув Олександр Ковпак. Росіянин Микита Безліхотнов, який блискуче відіграв у минулому матчі "Металурга", у середині першого тайму підвернув гомілкостоп і був змушений поступитися місцем на полі Василю Приймі. Потім гості з Донецька відповіли класичним голом у роздягальню у виконанні Джордже Лазіча.

На 66-й хвилині відмінний удар зі штрафного вдався Артуру Карнозі, "Металург", здавалося , уникнув поразки завдяки голу Прийми на 83-й хвилині, проте "Севастополь" зумів вирвати перемогу завдяки голу нападника молодіжної збірної України Пилипа Будковського, а в компенсований арбітром час Ковпак оформив дубль.

Додамо, що Геннадій Орбу після перемоги над суперниками отримав статус головного тренера і керуватиме тренерським штабом севастопольського клубу на повноцінній основі. Про це повідомили в ефірі українського телеканалу "Футбол".

Чемпіонат України

Прем'єр -ліга.

10- й тур

Севастополь (Севастополь) - Металург Д (Донецьк) - 4:2

Голи: Ковпак, 11 (1:0); Лазіч, 45+2 (1:1) ; Карноза, 66 (2:1); Прийма, 83 (2:2); Будковський, 90 (3:2); Ковпак, 90+2 (4:2).

Севастополь - Литовка, Симоненко, Неплях , Гвініанідзе, Федорів, Левандовський (Дуляй, 80), Кожанов (Будковський, 57), Ярошенко, Карноза, Караваєв (Фарлей, 63), Ковпак.

Металург Донецьк - Паньків, Морозюк, Барановський (Даніель, 77), Чечер, Насонов, Макрідіс, Безліхотнов (Прийма, 35), Алешандре (Зотов, 72), Лазіч, Нельсон, Жуніор.

Попередження: Левандовські, 73 - Морозюк, 65; Макрідіс, 74; Чечер, 75.

Вилучення: Морозюк, 68.

Зараз ви читаєте новину «"Севастополь" обіграв донецький "Металург", Ковпак оформив дубль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі