середа, 12 жовтня 2011 16:57

Сеуканд очолив київський "Компаньйон-Нафтогаз"

Сеуканд очолив київський "Компаньйон-Нафтогаз"

Відомий український фахівець Олександр Сеуканд, який нещодавно був звільнений з підмосковного "Капітана" (МХЛ), сьогодні очолив київський "Компаньйон-Нафтогаз", повідомляє iSport.ua.

Тепер уже колишній головний тренер київського клубу Іван Беневельський, а також його асистент Євген Аліпов отримали посади помічників Сеуканда. Сьогодні Олександр Юрійович провів тренування на новому місці роботи. Відзначимо, що вчора Сеуканд був помічений на матчі "Компаньйона" проти "Білого Барсу".

"Вже познайомився з командою і провів перше тренування, - розповів у короткому коментарі Сеуканд. - Можу сказати, що в складі "Компаньйона" чимало майстровитих гравців. Але я дотримуюся принципу, що всі приїжджі хокеїсти повинні бути на голову сильніші від українців. Я вже довів цю тезу до відома керівництва, і ми спробуємо дістати кількох українських виконавців. Ведуться переговори по Свиридову, хотілося б бачити у складі того ж Татаренка."

У складі "Компаньйона" є декілька хлопців, які свого часу виступали в "Соколі" під вашим керівництвом, але у них так сказати "не вийшло" ...

"Я повторюся: українці - мають пріоритет. Легіонери ж повинні бути на голову сильніші наших. Ну а те, що там "не склалося", "не вийшло" в "Соколі" - питання зараз не настільки важливе."

Нагадаємо, що наступний матч "Компаньйон" проведе саме з київським "Соколом" 15 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Сеуканд очолив київський "Компаньйон-Нафтогаз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі