неділя, 01 квітня 2007 11:22

Серена Вільямс виграла престижний турнір в Маямі

 

Американка Серена Вільямс, 25 років, виграла престижний тенісний турнір SE Open в Майамі (США), призовий фонд якого складає $3 мільйони 450 тисяч. У фіналі американка перемогла бельгійку Жюстін Енан, повідомляє Євроспорт.

Перший сет поєдинку хазяйка кортів віддала практично без боротьби, програвши його "насухо". Здавалося, що і в другій партії Енен чекає легка прогулянка.

Проте Вільямс зуміла зібратися і чинила суперниці серйозний опір. За рахунку 4:4 Енан зробила брейк, на своїй подачі мала два матчбола, проте американка не тільки встояла, але і, вигравши три гейми підряд, взяла другу партію - 7:5.

У вирішальному сеті Вільямс повела 3:0, і тут прийшла черга бельгійки проявляти вольові якості. Вона вирівняла становище - 3:3. Але все таки Серена не випустила з своїх рук контроль над грою. Узявши подачу суперниці у восьмому геймі, тріумфатор Відкритого чемпіонату Австралії-2007 повела з рахунком 5:3. Загнана в кут Жюстін несподівано повела - 40:0, проте її суперниці за рахунок сильної подачі вдалося відіграти 3 гейм-бола. Більш того, американка зробила блискучий ейс і отримала матчбол, який і виявився вирішальним.

Результат фінального поєдинку, що тривав майже 2,5 години, - 0:6, 7:5, 6:3 на користь молодшої з сестер Вільямс, яка виграла 28-й титул в кар"єрі.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс виграла престижний турнір в Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі