середа, 28 березня 2007 15:56

Федерер програв Каньясу другий тиждень поспіль

 

Кращий тенісист світу швейцарець Роджер Федерер, 26 років, зазнав поразки на другому турнірі поспіль, програвши в 1/8 фіналу змагань в Маямі Гільєрмо Каньясу, 29 років, що займає 55-е місце в рейтингу АТР (Асоціація тенісистів-професіоналів), інформує Лента.Ру.

Два тижні тому на турнірі в Індіан-Велсі саме аргентинець перервав серію перемог Федерера, що нараховувала тоді 41 матч. Каньяс обіграв першу ракетку світу в трьох сетах, причому узяв дві партії на тай-брейку - 7:6 (7:2), 2:6, 7:6 (7:5).

У цьому матчі Федерер допустив 51 невимушену помилку, причому одну з них він зробив у вирішальний момент 13-го гейму другого сету, з вигідної позиції пославши м"яч в сітку.

- Я сильно здивований тому, що мені вдалося обіграти першу ракетку світу двічі підряд. Насправді я не знаю, в чому мій секрет. Зараз я просто насолоджуюся моментом: для мене це як сон, - сказав після матчу Каньяс.

Каньяс, що пробився в основну сітку турніру в Маямі через кваліфікацію, повернувся на корт у вересні 2006 року після того, як відбув 15 місяців дискваліфікації за вживання допінгу.

Перша ракетка жіночої частини турніру Sony Ericsson Open росіянка Марія Шарапова також вибула з боротьби. Увечері у вівторок, 27 березня, Шарапова поступилася американці Серені Вільямс з розгромним рахунком 1:6, 1:6.

Зараз ви читаєте новину «Федерер програв Каньясу другий тиждень поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі