середа, 05 вересня 2012 09:55

Збірна України потренувалась під наглядом Конькова
17

Збірна України зіграє з Англією 11 вересня на "Вемблі"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Наставник збірної України Олег Блохін
Президент ФФУ Анатолій Коньков

Національна збірна України розпочала підготовку до свого першого матчу у відборі на ЧС-2014 у Бразилії. 11 вересня наша команда зіграє проти Англії на "Вемблі". У вівторок, 4 вересня, наставник головної команди країни Олег Блохін зустрівся із журналістами у Кончі-Заспі.

Збірній не зможуть допомогти захисники Олександр Кучер та Тарас Михалик. Обидва травмовані. Футболісти відзначили, що це вагома втрата для команди, але тренерський штаб знайде рішення цій проблемі.

Новоспечений президент Федерації футболу України Анатолій Коньков зустрівся з футболістами і тренерським штабом перед початком тренування. Він побажав збірній успіху і пообіцяв створити команді ідеальні умови для роботи. Анатолій Дмитрович зазначив, що буде присутнім на "Вемблі" під час матчу з Англією.

Коньков близько 15 хвилин спостерігав за тренуванням, після чого залишив базу. Колишній наставник збірної очолив федерацію 2 вересня і поки тільки входить у курс справи.

Футболісти тренувалися у хорошу гуморі, посміхалися і жартували. Але налаштовані вони дуже серйозно — взяти очки на "Вемблі" і боротися за перше місце у групі. Олег Блохін зазначив, що дуже важливо вдало стартувати у відборі.

Також Олег Володимирович заявив, що голкіпер Олександр Шовковський вирішив завершити кар'єру у збірній.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України потренувалась під наглядом Конькова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі