вівторок, 22 січня 2013 09:47

Шарапова зіграє з Лі На у півфіналі Australian Open

Шарапова зіграє з Лі На у півфіналі Australian Open
Шарапової на шляху до фіналу належить подолати китайську "стіну". Фото: reuters.com

Російська тенісистка Марія Шарапова вийшла в 1/2 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (Australian Open). Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

У матчі 1/4 фіналу Шарапова, яка отримала другий номер посіву, обіграла свою співвітчизницю Катерину Макарову з рахунком 6:2, 6:2. За вихід у фінал росіянка посперечається з Лі На з Китаю, яка раніше перемогла Агнешку Радванську з Польщі - 7:5, 6:3. Лі На була посіяна на турнірі під шостим номером, а Радьванска - під четвертим.

23 січня свої чвертьфінальні зустрічі проведуть білоруска Вікторія Азаренко і росіянка Світлана Кузнєцова, а також представниці США Серена Вільямс і Слоан Стівенс.

У чоловічій частині змагань першим учасником півфіналу став іспанець Давид Феррер, який виявився сильнішим за свого співвітчизника Ніколаса Альмагро - 4:6, 4:6, 7:5, 7:6 (7:4), 6:2. Пізніше 22 січня на корт вийдуть серб Новак Джокович і Томаш Бердих з Чехії.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова зіграє з Лі На у півфіналі Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі