вівторок, 17 березня 2009 13:09

Шарапова буде продюсувати серіал про себе

Шарапова буде продюсувати серіал про себе

Колишня перша ракетка світу Марія Шарапова виступить як виконавчий продюсер серіалу для каналу MTV.

Головною героїнею серіалу буде зірка тенісу, біографія якої перекликається з біографією Шарапової. Фільм буде присвячений життю тенісистки поза кортом, пише SportsBusinessJournal.

Керівництво MTV погодилося з ідеєю серіалу, але рішення про його вихід на екран буде ухвалено після перегляду пробної серії. У 2007 році Шарапова почала роботу над серіалом спільно з каналом CW, але тоді проект не був реалізований через страйк сценаристів, який почався в кінці 2007 року.

Тривалість кожної серії фільму складатиме одну годину На початку серіалу його головній героїні буде 16 років. Офіційно інформацію про вихід серіалу, виконавчим продюсером якого повинна стати Шарапова, не підтвердили ні MTV, ні агент російської тенісистки.

Шарапова переїхала з Росії в США у віці семи років, в дев"ять років її прийняли в знамениту тенісну академію Ніка Боллетьєрі, а в 17 років вона виграла Вімблдон. Декілька років підряд її називали найсексуальнішою тенісисткою світу, поки минулого року це звання не відібрала Ана Івановіч з Сербії.

Tennis.ua, Gazeta.ru, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Шарапова буде продюсувати серіал про себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі