середа, 04 лютого 2009 15:56

Шарапова "прогуляє" ще два турніри

Шарапова "прогуляє" ще два турніри

Російська тенісистка Марія Шарапова не прийме участі в двох найближчих турнірах WTA (Жіноча тенісна асоціація). Шарапова відмовилася від виступу на змаганнях в Парижі (9-15 лютого) і в Дубаях (16-22 лютого). Росіянка повернеться на корт не раніше березня на турнірі в Індіан-Уеллсі, повідомляє "Спорт-Експрес".

Змагання в американському Індіан-Уеллсі (призовий фонд - два мільйони доларів) пройдуть з 11 по 22 березня. Шарапова не виходила на корт з серпня минулого року, коли вона знялася з турніру в канадському Монреалі через травму правого плеча.

Ця травма турбує Шарапову з 2007 року. Восени тенісистка перенесла операцію, через яку знялася з Відкритого чемпіонату Австралії 2009 року. Тоді росіянка говорила, що не відчуває хворобливих відчуттів, але не встигла набрати форму на початок AustralianOpen.

Марія Юріївна Шарапова (рос. Мари́я Ю́рьевна Шара́пова; 19 квітня 1987, Нягань, Росія)— російська тенісистка-професіонал, колишня перша ракетка світу WTA. Будучи найвище оплачуваною тенісисткою у 2006 році, Шарапова, завдяки не тільки призовим грошам, а й рекламним контрактам у липні 2008 року стала найвище оплачуваною із усіх жінок-спортсменок.

Шарапова виграла три турніри Великого шолому в одичному розряді: у 2004 році у 17-річному віці святкувала перемогу на Вімблдоні, де у фіналі "зачохлила" Серену Вільямс, через два роки, у 2006 році, виграла Відкритий чемпіонат США, перемігши Жустін Енін-Арден у фіналі, а у 2008 році на Australian Open у фіналі здолала сербку Ану Івановіч, пише wikipedia.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова "прогуляє" ще два турніри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі