пʼятниця, 11 листопада 2016 14:27

Шанувальник "п'яної їзди" може змінити "Динамо" на серію "А"

Шанувальник "п'яної їзди" може змінити "Динамо" на серію "А"
Домагой Віда. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Хорватський захисник київського "Динамо" Домагой Віда може продовжити кар'єру в італійському "Торіно".

Після істотного посилення воротарської лінії керівництво "биків" бажає зміцнити і захисні редути команди, інформує La Gazzetta dello Sport.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" відмовилось позичати Віду "Бешикташу"

Для цього взимку "Торіно" може вийти з пропозицією щодо Віди на київське "Динамо". Це не перший випадок, коли хорватом цікавляться зарубіжні клуби. Раніше ходили чутки про варіант з англійським "Сандерлендом", а італійське видання повідомляє й про зацікавленість з боку "Наполі".

Нинішнього сезону 27-річний захисник провів у складі чемпіонів України 18 матчів, в яких відзначився трьома забитими м'ячами.

Нещодавно Домагой потрапив у неприємну історію - футболіста в п'яному стані зупинила поліція, а Сергій Ребров пообіцяв оштрафувати хорвата.

Крім Віди, наставник "Торіно" Сініша Михайлович бажає бачити в своєму складі ще одного екс-"динамівця" Александара Драговича. Останній зараз виступає за німецький "Байєр".

Зараз ви читаєте новину «Шанувальник "п'яної їзди" може змінити "Динамо" на серію "А"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі